Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Saturday, 6 April 2013

Nak Let Go! - Autumnz Marvel Breast Pump

Salam pd kengkawan semua.
Pekaba?
Arini berkesempatan update blog 
Tu pun sesambil je ni

Wa nak let go breast pum ni
Reason nak let go sbb wa dah upgred the double pump
Sbb mau cepat time pump kat opis

memula dl wa pakai autumnz marvel ni.
Yang single.
Sempat la dia berjasa dlm ms 4 bln
Skang ni khaleef dah pun 5 bln
Minum susu pun dah banyak

If ada sape2 yang berminat sila la email kat ssalwa@yahoo.com
Rege wa nak let go RM270.00

2 comments:

Siraj Munirah said...

available lg x?sy nk beli..

KSWSK said...

Yes still available lg