Tuesday, 28 February 2012

Dove

Smlm time bukak sampul surat
Yg tulis Dove kat depan dia
Otak trus set ni mesti shampoo punya
Perasaan hati idak le excited benau
Coz Shaya xpakai pun jenama tu

Sekali bl jengah isi dlm dia
Ada kotak warna coklat
Rupanya Dove tu milk chocolate bar
Trus rs seronok
Hehehe

Dah tu plak
Bukan sekotak dia kasi
Tp 2 kotak
So semua skali ada 24 milk chocolate bar
Yg untung tak lain tak bukan
Encik KHAIRIN la
Coz Shaya tak berapa suka coklat ni

Friday, 24 February 2012

Hadiah dr Cosmo

Smalam dah amik hadiah Maybelline kat opis Cosmo
Antara yg dorang kasi free tu ialah
Makeup Remover foe eye n lip
Casing iphone
Mascara
Eyeliner
Crayon brow

Tuesday, 21 February 2012

The Sizzlers ~Groupon

Last Weekend
Shaya telah meredeem
Kupon groupon @ The Sizzler
Layer Cake @ Mile Crepe
Lokasi restaurant ni
Kat 10 Semantan

Ni dia logo kedai The Sizzlers ni



Ruang Dlm Restaurant

Time kami sampai tu
Both of us
Memang kelaparan
So kami decided tuk dine in je la

Ion Ring



Mushroom Soup _ Fish N Chip

Vanilla Mile Crepe


Sizzling Chicken Chop

Secara keseluruhan
Menu kat sini agak mahal
Rasa dia pulak
Tuk soup n sizzling chicken
Sodap la
But tuk fish n chip
K kata rs dia biasa2 jer
Dah la xde gravy apa pun
Kena mkn dgn cili sos
Udahnya K cilok gravy Shaya
 
Tuk layer cake dia pulak
Mmg xleh lawan cake kat Nadaje Melaka tu la
Dia punya cream dia nipis sgt
So cake tu jd mcm kering
Bl mkn mcm melekat kat tekak
 
So ni kira
Kemungkinan 1st n last time la
But if kot teringin tu
Maybe akan diulang la
hehehehehe

Menang Promo Cosmo Sunsilk

Br je dpt sms ni
Tapi tak tau nak amik kat mn
Slalu g yg kat Damansara Uptown tu jer
Ada sape pernah g opis Mobile Touchetek ni?

Monday, 20 February 2012

Sorok

Ada la org tu
Dia nak kasi kad birthday
Tapi dia nak buat mcm cite
Hide n Seek

Dia pun sorok2 la cenggini

Dengan harapan
Shaya akan jumpa
Sudahnya
Setelah beberapa hari
Org tu kena la bagitau
Ada kad bday kat tepi freezer
hahahahaha

Suprise yang tak bape nak menjadi

Friday, 17 February 2012

Menang Maybelline Product

Kul 11 td
Td sms ni pulak
Suka...suka..


Tp bl la plak nak g amiknya
K br je g opis dorang kelmarin
huhuhu
Kena pujuk2 K ni

Menang Buku Resepi Air Tangan Fizo

Berita yg mampu buat Shaya senyum
Di pg Jumaat ini


Thursday, 16 February 2012

Free Loacker Product From Cosmo

Smalam
Gigih la K g tlg amikkan
Sbb skang kan Shaya keje dah kan ujung sinun
Dah jauh dr kota metropolitan

Balik umah jer
Masuk kat pintu
Dah nampak hamper ni
Elok jer terletak kat tepi dinding


Wednesday, 15 February 2012

Kembali

Yang sejujurnya
Mmg rindu nak kepoci2 kat blog sendiri
Dan juga blog kawan
Rs mcm sunyi plak
Bl tak dapat nak bt bw

Arini
Shaya punya pc n internet connection
Semua dah ok
After this
Shaya akan bersiaran mcm biasa la
Cuma maybe ada on off kot
Sbb opis br ni
Byk nau projeknya

Skang ni
Otak dah terus masuk gear 4
Jenuh la nak mengingat nama semua projek
Lot tanah yang terlibat
Section KTN yg digunakan
Dah la byk yang dah lupa
Huhuhuhu

Tu la
Mmg benarlah kata pepatah
Makin byk kita tahu
Makin banyak yg kita lupa

Monday, 13 February 2012

33

Alhamdulillah
Harini usia shaya bertambah setahun lagi
Syukur yg teramat kerana yg ESA
Masih beri peluang
Pd shaya utk terus mrasai semua nikmatnya
Ni cake thn lepas

Friday, 3 February 2012

Tak Sempat

Maaf kengkawan
Semenjak join tpt br
Ms mmg agak terhad tuk bw
Tambahan plak internet lum dipasang

Pastu plak
Mlm kul 8.30 g berjimba-jimba kat gym
Blk dah dekat kul 10pm
Pung..Pang....Pung..Pang
Tau2 je dah kul 12 mid nite

Insyaallah
Bl dah tenang sket nanti
Shaya cite panjang2 lg erk.


Thursday, 2 February 2012

Baru

Smlam stat keje tpt br
Masuk2 je dah kena 'dera'
Tak dan nak wat sesi hai2
Ngan kengkawan br
Pagi pegi meeting
Ptg g site visit

Pg ni cool sket
Kena bc project file jer
Ptg katanya ada sesi brief
Projek yg shaya kena follow up