Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 8 July 2014

Booster

Hai semua
Poser tak?



Dalam pada xde mood nak update blog
Nuffnang tetap sudi dan pemurah
Semalam 2 trus dia kasi
Arini plak
Bagi lg 1
Walaupun amount dia secotek jer

Almaklumlah
tuan punya blog
Sendu je dlm nak update blog dia


Sebenarnya byk citer yg nak di tulis
Tapi mood tu blum mareeeee
Ntah ilang kemana ntah


No comments: