Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 27 April 2016

Multitasking

Salam semua 
Harini sesambil mencurik masa sekejap
Update blog Ni
Kan ritu da janji Nak active blk mcm dl

Semenjak dah jd WAHM ni seriously 
Masa utk diri sendiri sgt terhad 
Nak ngadap biz online pun tengah2 mlm
Itu pun kalau si kenit Ni tido awal
Kalau tidak dgn mummy nya skali leburrr
Hehehehe

Niway alhmdlah
Semua nya masih dlm proses penyesuaian
Doakan shaya ye wahai sahabat sekalian

Ni dia Amoi kecik yg duk Nak menempel je ngan mummy dia

No comments: