Monday, 26 July 2010

Keje Kawin

Shemalam Awak bawak Shaya pegi carik idea tuk our big day kat Wisma Kraf 
Macam2 ada
Kita riki semua benda
Abes penuh tangan ngan brochure

Tp Awak lebih pada nak tgk sample pelamin sebenarnya
Shebab
Kita nya konsep bak kata org banjar jaman baharik punya
Konsep org dolu-dolu yg mcm ni

*sumber google

Sempoi kan...
Shaya shuka la yg ni...
Awak shuka tak?


*sumber google



*sumber google

Tapi Shayangnya
Semua wedding planner bwk sample wedding yg moden2 jer..

Nmpak gayanya Kita berdua kena la workout dengan details yg kita nak
Than pikir balik sape yg sanggup nak buat semua tu tuk kita
Kan Awak...

3 comments:

Jasfyra said...

kalo saya jd wedding planner, saya akan realisasikan impian kak wa tu..malangnya saya bukan wedding planner..huhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

soo classic ler wa...
cam time mak zana kawen dulu ..hek hek hek hek....

pixie alex said...

weh gambar yang kedua tu macam gambar kawen mak ngan bapak aku je