Wednesday, 19 January 2011

Persalinan Flower Lady

Stil mood bercherita pasal pershalinan @ baju
Kali ni citer psl baju Mak, Adda n Laily (adik2 shaya)
Dorang telah memboli kain dekat pakcik harrison
Rege lebih mahal dr kain baju Shaya
Pastu bleh ada hajat claim balik kat Shaya

If Shaya tak byr
Baju2 Shaya Adda tak nak buat
Kesian kan Shaya
kena ugut dek adik shendiri
huhuhuhuhu

Ni kain yg dorang boli
Shaya jeles tau ngan corak2 kat kain dorang ni....

Pastukan montang la budak 2 org tu kerempeng
Dorang nak buat baju mcm ni
Tapi hasil akhir Shaya pun tak tau jugak..

Sketch awal baju Shaya punya Flower Lady

Ada shesiapa nak tempah baju mcm tu jugak?


7 comments:

atty's said...

nampaknya diaorg lagi nak over dr perantin nie..hihihihi

Azueriena Norash said...

amboii2...xper ler..itu designer pun mau glemmer jugakkk...tp wisau kain yg berjela2 tu masuk dlm periuk lauk plakk...hehehehee....

SyidaGorjes said...

aku tgh fikir nak bagi hadiah apa kat ko ni.
ko ada wish list tak? senang sket keje aku.

☆ lieya latif ☆ said...

fuh kak wa...lepas satu2 tgk baju2 yg kak wa tunjuk ni walau pun hanya skecth lieya dpt bygkan dah sure grand gile majlis kak wa nanti nie........tak sabar nak tgk yg betul2 punye....sure cun meletops!

Cho Zila said...

ala kesiannyer wawa... tapi memang cantikler kain itu...

ieda said...

cantik .. kang mereka lebih glam dari wawa .. hehehe

CAYANG ALIN said...

lawa jer....:D