Tuesday, 21 February 2012

The Sizzlers ~Groupon

Last Weekend
Shaya telah meredeem
Kupon groupon @ The Sizzler
Layer Cake @ Mile Crepe
Lokasi restaurant ni
Kat 10 Semantan

Ni dia logo kedai The Sizzlers ni



Ruang Dlm Restaurant

Time kami sampai tu
Both of us
Memang kelaparan
So kami decided tuk dine in je la

Ion Ring



Mushroom Soup _ Fish N Chip

Vanilla Mile Crepe


Sizzling Chicken Chop

Secara keseluruhan
Menu kat sini agak mahal
Rasa dia pulak
Tuk soup n sizzling chicken
Sodap la
But tuk fish n chip
K kata rs dia biasa2 jer
Dah la xde gravy apa pun
Kena mkn dgn cili sos
Udahnya K cilok gravy Shaya
 
Tuk layer cake dia pulak
Mmg xleh lawan cake kat Nadaje Melaka tu la
Dia punya cream dia nipis sgt
So cake tu jd mcm kering
Bl mkn mcm melekat kat tekak
 
So ni kira
Kemungkinan 1st n last time la
But if kot teringin tu
Maybe akan diulang la
hehehehehe

2 comments:

naf9091 said...

Salam Kak Wa,

Try lah order crepe kat Humble Beginnings.. Sedap bangat..
Saya sekarang jarang dah makan cake, kalau order untuk birthday kawan or cousins, pakat order mille crepe ni je..marvellous...

http://www.humblebeginnings.com.my/

Regards,
Fana
(p/s: Kim salam kat abg K eh, kata nana ipoh kim salam) hehe

aReLaN said...

nampak gambar macam sedap tapi bila baca balik,ala indah khabar dari rupa la lak.hehehe..