Thursday, 27 February 2014

Yak...

Kelmarin
Ajak la Daddy pegi Subang Parade
Nak beli buah kat MBG
Kenapa mesti kat MBG
Itu lenkali Shaya citer

Shaya pun xde la bawak segala bagai bekalan
Pampers pun letak dlm kete jer
Sbb budget kejap je kan

Lepas kuar dr Cold Storage
Ingat nak ronda-ronda sket la
Skali tetiba Daddy ckp
Rasanya budak ni Yak yak
Skali chk betul da...

Adoyai
Dah plak nak kena patah balik kat Parkson
Sbb nak beli dia punya Pampers
Selain tu  baju n suar pun kena beli

Sib baik la nursing room kat parkson tu very user friendly
So xde la Shaya mcm berperang nak cucikan Khaleef
Khaleef plak kemain seronok main air paip
Dia buat mcm kat rumah plak

Akhirnya
Ni la rupa budak yg pakai bj n seluar baru beli trus pakai
Mata dah merah sbb nak mula ngantuk

No comments: