Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 27 February 2014

Nursing In Public~General

Dulu masa belum jd mummy
Shaya ada gak la baca psl nursing in public ni
Tapi masa tu just baca
Tapi tak buat or alami sendiri
Kesan dia
Mcm gitu-gitu aje la
Dalam erti kata kasar
Ada aku kisah

Tapi bila dah jadi mummy
Dan Shaya pun menjadikan breast feeding sebagai pilihan utama
Maka barulah
Hal-hal yang berkaitan dengan 'nursing in public'
ni berkait secara langsung dengan diri Shaya

Byk la hal yang Shaya try n error n improve
Nnti Shaya cite lg

No comments: