Friday, 22 October 2010

Oh...Oh...

Awak
Shemalam Shaya dah berjaya settlekan 2 submission
1 kat MPS dan 1 kat KPKT
1 kena amik blk coz tak cukup document
Pagi ni kena submit shemula kat KPKT

Potang plak rasanya mcm nak kena g MBPJ 
Wat lg 1 submission
Shemua benda ni telah membuatkan Shaya rasa tak cukup udara nak bernafas
After Shaya settle submit shemua
Shaya kena wat sesi follow up plak shampai approval kuar
Ohhh..mmg rasa amat shesak nafas

Google

6 comments:

atty's said...

bz nya wa..

♥Azie♥ said...

RILEKS WA

Yunus Badawi said...

Salam. Maaf tak sempat nak buat kunjungan balas semalam.

Awak biasalah dgn PBT dan KPKT ek? Bolehlah minta tolong kalau saya nak submit pelan.

Saya sering berurusan dgn MBSA dan MPK skrg ni. Dulu semua PBT saya henyak.

kak ina kl said...

memang tak faham lah apa ke benda tu semua..al maklumlah suri rumah..ala akak promosi blog dia ajer..sajer suka suki kata bkl menantu..dah tau dah dia dah ada g/friend

KSWSK said...

YB
Boleh Saja if nak mintak tulun...hehehehe

KSWSK said...

Kak Ina KL
Lelama kang akk faham...akak suri rumah tangga yg teror berblog...hehehehe