Wednesday, 8 December 2010

Cake

Epi New Year Hijrah Semua
Arini 1st Muharram 

Shemalam shempena cuti Awal Muharram
Shaya dan Awak Shaya
Menyetelkan beberapa perkara penting
Antaranya 
Cake....

Kami dan jumpa dengan si tukang buat cake
Shiapa org nya dan mcm mana rupa cake
Kena la tunggu

Adakah rupanya seperti ini?
Lawakan cake ni
simple tp cantik


6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah...org nak kawin ni busy betul die heheeheh.....

fLo said...

nk order cake jgn lupe bg aku mkn tau..hehehehe...
xlame lg kan...counting days!

atty's said...

cantiknya kek tu wa..simple..

salam maal hijrah ..wa

ieda said...

waa dah order kek .. bagus dikk persiapn awal dan terperinci itu penting :)

Azueriena Norash said...

sukerrr sgt kaler niee tauuu....aii sedang memikirkan baju apa yg sesuaii nak pakai nanti....hehehehe

Cho Zila said...

mesti comel bangat adik akakni nanti... adik sepupu akak buat kek gitu tapi warna merah cantik... suka simple tapi seribu erti....