Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 12 October 2010

Cuti 2 Huruf

Awak
Shaya mcm amat memerlukan je cuti 2 huruf tu
Tapi bila difikirkan
Shaya tak boleh nak mengunakan sepenuhnya cuti 2 huruf tu
Bila bos sure akan kaco jer dengan panggilan rindu dia
Shebab now ada beberapa item yg Shaya handle
Shemua nak kena cepat
Dan inter related ngan section lain
If Shaya selow maka section lain pun akan terselow
Tu yang hari2 nak kena follow up

Dan juga untuk mengelakkan dr rasa sherba shalah
Bila section lain pun dpt effect
Makanya
Shaya terpaksa membatalkan niat suci murni Shaya itu
Kasihan sungguh kan
Than Shaya rasa
If Shaya g submit form mcm ni pun sure kena rejek
Google

3 comments:

dilaOHdila said...

hi....
siannya shaya erk
nak cuti pun mesti org calling2 saja
x per..tu tanda semua staff sayang kat awak (hehe)

Azueriena Norash said...

alahaiii....itulah perasaanku sekarang...sumer kojer..inilah muler yg kena settlekan..kalau xder muker aku nie...alamatt...x berjalan ler kojer...siann kann...kat kiter..huhuhu

ieda said...

hehehhe mcm akak lah kalau cuti bos selalu bg msg , sib baik x call .. kalau dia call mau cik abee akak jawab .. ehheheh