Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 21 October 2010

Gedung Kad Kawin

Arini nak sambung citer psl our preparation
Last weekend Shaya dan Awak g confirmkan kad jemputan
Bagi Shemua details yang dorang perlukan
Kami tempah kad jemputan kat
v
v
v


Gedung kad kahwin
Mcm mana rupa kad kami
Kena la tunggu yer

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah org nak tawen ni...dah start busy prepare kad dah...heheehh sume berjalan lancar yeak kak wa.....tak sabar nak tgk kad akak...sure canggih manggih nieh....

atty's said...

tak sabar nak dpt kad jemputan wa nie ..

wa..kotak komen ni .buat pop senang wa.
gie setting>comments>Comment Form Placement>klik kat Pop-up window>save

Azueriena Norash said...

wa...aku biasa jumper kad raya ada lagu....apa kata nko pilih kad kawen ader lagu....bestt apa...hehehheehe

♥Azie♥ said...

mesti cantikkan..wa jgn tak jemput k..

ieda said...

x sabar tunggu kad kawin dari wawa .. akak nak yg pos tau ... hikx3 .. demand lakkk huhuhuh