Saturday, 4 September 2010

Kalah pada Pepper??

Malam tadi
Kita Org Makan Kat William @ Taman Mayang
Pegi after buka puasa
Shampai kat situ jer
Azue ngan Abg Alim da tunggu
Dorang berdua just order air je
Shebab da full berbuka puasa
So Shaya n Awak Shaya jer yg order makanan


Pada asalnya Shaya nak order nasi goreng ketam
Yg mcm ni
Google


Shekali terubah plak ke Spageti Arabiata

google
Portion makanan kat sini mmg godang2
Shiapa yg selera makan yg hebat je mampu nak abeskan shorang2 shepinggan makanan
So shepinggan spageti ni dikongsi beramai2
Itu pun tak abes
Shaya Tapau bawak balik

Overall makanan mmg best
Cuma shemalam
Rupanya dia ada buh pepper dlm spageti tu
Shaya shudah termakan
Shaya mmg "kalah" pd pepper


Bila balik
Amik kau
Uwekkkkkk...
Abes shemua keluar balik
Than kepala pening
Ditambah pula dengan "angin"

Shampai pagi ni Shaya til "angin" lg
Kasihan pada diri Shaya


5 comments:

SyidaGorjes said...

moralnya, hari ni puasa tak?

cikbedahlaser said...

alamak...
next time kena ckp dgn org amik order tu siap2...
x kisah la ape2 order pon...even teh ais..
no pepper pliss....
sian die... rugi je makan.. uhuhuhuhuh

azueriena said...

ha'ahh...aii pun pening2 lalat ala2 nak muntah hari nie...di sebabkan dah termakan pepper kat spagetti n chiken butter tuu...wallaawehh....x sedar ku makan kuih raya arab yg maniss tuu 2-3 ketoii...

sampai alim ajak pegi sopink arinie pun aii x laratt..sungguh sadiss kann....nak wat camner...nasib kiter serupa...huhuhu...

ieda said...

loor rugilah dikk , makan sedap2 last2 terbuang huhuhu .. memang nampak sedap masakan tuu spegetti arabita ..x pernah buat layie .. :))

atty's said...

kyatt pun kalo makan black peper lepas tu mesti toing2..