Monday, 20 September 2010

Sorry Naik Lori La

Awak
Harini nasib baik la
Pukul 8.10am Shaya da keluar umah nak pegi keje
Shaya dengar traffic report yg kul 8.00am kat dlm radio
Shemua ok jer
So Shaya pun xde la nak bawak merempit
Just slow and steady
Time panaskan enjin kete
Tgk minyak agak ngam2 je nak shampai opis
Shelalu shaya akan isi kat shell after duta tol tu
Tapi harini Shaya rasa mcm nak isi kat shell kota damansara pulak
Kerete agak byk jugak la
Oleh Shebab byk lagi masa
Shaya pun cool je la
Tunggu
Sabar kan separuh dari iman

Tu nasib baik tak jadi mcm kes shell kat desa hartamas
Suka nau buat lawak tak kelakar mcm ni



Lau jd mcm ni
Mau la Shaya tolak kete
Shebab minyak abes
Dek kerana before duta tol
Jalan jadi jammed
Shampai la ke opis Shaya
Dan Shaya shampai opis kul 9.05am
Lewat 5 minit

Awak
Cuba teka shiapa yg shusah if kete shaya tetiba abis minyak kat tengah jalan
hehehehehehehe...
Jawapan dia adalah...
..................
(Sila isi tempat kosong yer)

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ADUS....mau tepuk dahi bile sampai nak isi minyak ade plak sign tu kan kak...

sape yg susah kalo minyak habis....sah2 le en hubby...kene laa call die mintak tlg hik hik hik

SyidaGorjes said...

aku tak leh nak tlg sbb aku xkeje arini.bila kita nak g umah kak fzy ni?

cikbedahlaser said...

klu x de minyak...of kos la awak kena runner g selamat kan yu....

ahahahahahahah

fLo said...

ade la org opis yg kene tlg pg bg ko minyak..hahahaha....satia kot!hehehe

ieda said...

hahhahahah lawak lah dikkk .. sib baik tauuu
heheheh jawapannyer .. tuttttttttttt ;))

miss uu dikk ;))