Thursday, 30 September 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

Ni Sticky Post Ye Kengkawan
Akan diletak smpai tuan contest kata closed.
Posting baru kat bawah

Awak...
ni lucky draw Shaya masuk tau


Since tuan umah ni kata copy jer shemua
Shaya pun copy la shemua
*
*
*
*
Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*
Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*
TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.
Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!


 

Click on above image to view full picture



16 Pc Dinner Set

Email to a Friend
Be the first to review this product




Product Information


4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware MugsAdditional InformationItem Code 1065856
Weight 4,275g
Category Dinnerware
Pattern Geometric


 Product DescriptionCorelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI




TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI

TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU


Doa Shaya
Ya Allah Ya Tuhanku
Murahkan la rezeki ku
Tuk Dpt Set ni
Amin
(~_~) 





2 comments:

Tie-Ibu wawanisolehah said...

betul la wa..nak jimat lagi sebelum beli belek katalog dulu...

Najwa cik Qaseh said...

sis wawa...
congrat cz menang GA saya...
sila anta nama penuh,alamat and no tel kat email saya..
qasehtyha@yahoo.com