Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 29 October 2010

HIV

Alhamdulillah
Shemalam Shaya telah melakukan saringan HIV dengan jayanya
Shaya buat dekat Klinik Kesihatan Kelana Jaya
Siap buat appointment kul 2pm lg
Shampai2 ramai jgk yg dah amik nombor

Masa nak amik nombor kat kaunter
Akak MISI tu tanya
Shorang je ker
Tunangnya mana?
Shambil shenyum Shaya jawab
Shorang je la kak
Shebab dia dah buat dulu kat klinik lain
Ritu masa call wat appointment pun akak MISI tu tnya
Pesal dtg shorang
Orang shemua datang ngan partner
Shaya pun jawab la
Dia dah buat dl kak
Pastu kami tak tau plak boleh wat shekali
Time tunggu turn
Jeles gak tgk org lain dtg ngan partner memasing
Ada teman nak bershembang
Tapi sbb shaya ni mls nak amik cuti

Makanya..
Shaya ckp kat bos amik time off jap
Nak g clinic
pastu blk opis shemula
Shenang leh lari2 kejap kan
Lau dtg dengan Awak Shaya tu
Surenya 2 2 kena amik coti
Rugi coti

Shaya ni gerun skit bl bab2 nak amik darah
Berdebar shebab takut jarum
So masa dia nak cucuk jari tu
Shaya xmo pandang
Tapak tgn berpeluh2 tu...
Hehehehhehe




6 comments:

Ciklinn said...

owh sekrg mmg kena buatkn... bagusla byk manfaatnyerr

cikbedahlaser said...

kite dlu pon dtg wat HIV test kat KJ... lepas g test..balik umh bakal umah mak mntua...hehehehe..
test HIV...leh wat kt negeri lain..even kite nye borang dr N9..
cume.. kena bawak borang HIV drpd negeri kt mana kite nk buat
mcm ai... borang nikah ai N9...
tp ai buat HIV kt selangor..
so masa sarip amik borang nikah die...dia amik sekali borang HIV utk ai...

heheheheh

so yu positif ke negetif??
positif xde HIV??

☆ lieya latif ☆ said...

ehem...ehem...wah wah kak dah ke hiv test...tak lame lagi latu majlis akak yeak.....

♥Azie♥ said...

huhuhuhu fobia cucuk2 nie

ieda said...

alhamdulillah mana yg penting memang kena settle dulu ..
dulu x yah buat ujian2 mcm nie .. skrg aje .. x per lahh demi kebaikan bersama ... :)

Azueriena Norash said...

owhh cucuk di jari yerkk...skett jerk tuu...yg penting...sumernya dah selesai kann....