Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 3 December 2010

Too Technical

Shaya kan keje dlm bidang yg agak teknikal
So ada byk term2 yg akan kami gunakan merujuk kpd shesuatu perkara
Pagi ni shalah shorang colleague Shaya
Telah menggunakan TERM yg techical
Dengan begitu jayanya
Dan telah membuatkan Shaya dan Dia
Tergelak2

Ayat dia
Today your Scarf LAYOUT look different
 Layout ni merujuk pada pelan tatatur / pelan susunatur
After dia ckp than dia realised
Ayat dia too technical
Than kita sesama gelak

Dia ckp mcm tu sbbnya ialah
Hari ni Shaya pakai tudung bawal tu ha
Shelalu Shaya pakai tudung syiria or tudung awning tu

 

4 comments:

fLo said...

hahahaha...technical abes....

Azueriena Norash said...

ahahhaahha....sabarr jerk lerrr...wa pakai lagi ehh tudung bawal tu....azue dah bukak segala batu2 dier tu sumer....uh kat tudung ala- ala ekin tu...

skg plak ngah try pakai shawl plak...nampaknya...banyak ler stok2 tudung lama akan di dermakan...hahahaha

Ruziawati Bukhari said...

skema je ayat dia ye?

nanti kak t letak link blog2 wa yg lain tu.. kak t baru tahu wa ada 4 blog.. blog mania betul tu wa! hehe..

t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care

ieda said...

heheheh sabor jerlahhh ..
kadg2 tuu apa yg kita selalu buat dan cakap kita x sedar mender tuuu adalah rutin kerjaya kita kann ..
bila org dgr cam skima jer hehehe