Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 11 May 2011

Ada Sesiapa Yang Pernah?

Selamat Semua
Shaya perlukan further info ni 

Web site dia agak kurang membantu dari segi perincian
Ada sesiapa yang dah join or pernah join?
Sila la kasi pendapat

6 comments:

SyidaGorjes said...

azzahra ni kat bangi je kan?

atty's said...

adik kyatt pernah lah join..
kyatt tak..jadik takleh nak kasi pndpt.

Daddy Ziyyad said...

rasanya ni dedicated place for muslimah utk pergi gym/sauna/spa..

mmg under hospital az zahrah bangi ni..

eB ezrin said...

ala, x pernah la plk

Azueriena Norash said...

pendapatan saya x begitu lumayan ler...hahahhaaha

ieda said...

adehhh sorry dik x dpt nak membantu sbb akak jauh nie :)