Wednesday, 4 May 2011

From Kamdar, Nagoya to Harison

Shemalam Shaya buh kartun psl YES kan
Kartun tu Shaya dpt dr The Star
Ni plak kesah Shaya bershopping kain ela
Actually pembelian kain ni bukan la semata-mata utk raya
Tapi lebih kepada pembelian pukal
Kenapa Shaya ckp mcm tu
Kerana Shaya telah selamat memborong sebanyak 8 pasang kain ela di KAMDAR
Shaya telah memborong kesemua warna bagi kain jenis yang ini.
 Semeter bagi kain cottan corak timbul2 tu ialah RM30++. Shaya tolong belikan sekali kain untuk adik beradik Shaya. Tahun ni kami boria corak tapi berlainan warna.
Nak memilih jenis kain n kaler tu pun siap kena MMS gambo ke kampung lg
Sib baik ada teknologi kan
Sonang sket
Oh ya..KAMDAR skang dah ada buat shopping online
Menarik tp merbahaya nih...hahahahhaha

Pengembaraan pencarian kain ela diteruskan ke Nagoya
Malangnya smua corak tak memenuhi kriteria yang telah Shaya tetapkan

Maka perjalanan diteruskan ke Harisons plak
Kat sini Shaya telah menjumpai apa yang hajati
Walaupun pada mula SA tu duk push2 suh beli kain yg paling latest dan byk org beli katanya
Shaya menjawab if kain tu the latest n ramai yg beli
Tak exclusive la kan...
Merata-rata orang pakai
Sekali terserempak dan mcm boria or kumpulan nasyid
Tidak ketinggalan Shaya telah mensigned up kan diri menjadi ahli
Next time datang leh dpt point dan rebate
Point harison club ni xde expiry cuma kad tu valid tuk 2 thn jer
Than kena renew la

Mungkin akan ada yang bertanya 
Kenapa tak ke JAKEL
Shaya agak kurengggg mengemari JAKEL
Atas sbb2 tersendiri yang tidak boleh dinyatakan disini




9 comments:

Azueriena Norash said...

wahhhh...cantik ler baju corak2 timbul tu...tapi aku x reti nak pakai...raser mcm x elesa jerk biler pakai kosong mcm tu....

Anonymous said...

taknak tunjuk ke kain yg beli kt harison tu nk tgk gaks hihi

SyidaGorjes said...

aku pun da pangkah kedai J tu

KSWSK said...

@Azue
pakai la kain corak2 plak

KSWSK said...

@Anon
xmo..sbb kang ada yg bl kain yg sama...hahhahahaha

KSWSK said...

@Syida
aku rs kau pun alami perkara yg sama ngan aku kot..mihahahhaha

MamaFaMi said...

Mama paling malas nak beli kain ela ni semua tau. Persiapan raya pun selalunya last minute. Sangat tidak elok tapi apa kan daya, dah gitu kekdahnya...

cham's said...

i pun suka singgah harisson tapi asyik kena gi kl...so now lebih epi di euro moda jerk :P

atty's said...

kty pun suka g kamdar