Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 3 May 2011

YES

Adakah perkara ini juga terjadi pada anda?
YES...YES..YES???
(Year End Sale)
lalalala

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya shopping bila free aja...
so sale ke tak sale ke, sama aja..ehehe

fLo said...

hahahaha~ start dh kene simpan duit nk YES nih...=p

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

shopink shopink shopink
perkara utama tu wa...best
Aa lagi CIK KHERYN...HULUQ PITIH banyak2 erk (hahaha)

zahira said...

kalo dah namanya pompuan mmg tak leh lari tgk YES! :)

Azueriena Norash said...

yezzerr...terapi minda adalah sgt berkesan buat kaum hawa....

pemimpin rumah tangga perlu lah bersikap demokrasi kepada pasangannya utk bershopping sampai lebam...hahahaha...

mau dato K black list den nie...yaa ampunnnnn

SyidaGorjes said...

year end?
ni baru bulan 5
jauh lagi nak ke end of the year

eB ezrin said...

ngaku... ahaks :)

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
tuan doktor selalu busy..so bl free tu main terjah je la kan

KSWSK said...

@Flo
betoiii la sgt

KSWSK said...

@dila bangi
Kak dod dia hulur sebahagian yer..yg lain kena cover sndiri jgk

KSWSK said...

@Zahira
itu la pslnya...mmg kesukaan ramai tu

KSWSK said...

@Azue
cadangan anda adalah disokong sepenuhnya

KSWSK said...

@Syida
kan dia ada 3 term YES ni..awal..mid..ujung...

KSWSK said...

@eB
kenyataan kan..