Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Sunday, 26 June 2011

Asyik La Nak Menipu

Shelalu dpt yang kunun dr Maybank
Kali ni dpt kunun dr CIMB plak
Kengawan tgk la link yang dlm bulatan merah tu
Kalau yang xtau main click jer
Dah kena tipu

6 comments:

Nur Fannun said...

block je smua junk email ni...cimb clicks tak akn bg email kecuali ada duit yang ditransferkn ke akaun kita..

atty's said...

kyatt selalu gak dpt email cenggini..

AyangAizul said...

biasa la tu kak...
kita yg xder akaun cimb ni leh lak dia emel soh update. nmpk sgt menipu....

KSWSK said...

@Nur Fanmum
Dah block pun

KSWSK said...

@atty's
dlm seminggu mesti ada 1 kan kak

KSWSK said...

@Ayang Aizul
itu lg la jelas2 nau menipunya...