Monday, 28 February 2011

LHDN

Surat dr LHDN
Petang ni Shaya nak attend income tax briefing
Before this Shaya suruh kwn Shaya keje kat income tax yang isi n submit shemua tu
Shaya tau dah siap jer
Tahun ni Shaya berazam nak buat shendiri la
Kejap lg nak buat list soklan 
yang nak ditanya

Kengkawan yg lain
Jom la kita submit awal2 
Tak mau la tunggu last minute
Yer...

10 comments:

Azueriena Norash said...

siler2...isi borg sumer yerkkkk...aku x pernah bukak [un file nie...huhuhu

AyangAizul said...

akak wat e-filing la, sng je kak wa.
xmcm isi borg tu cam complicated sket. wat e filing sekejapan je leh siap

kswsk said...

@Azue..
maleh rasanya nak isi

kswsk said...

@AyangAizul
Kak wa suruh kwn je bt kan yg e-filing tu..akak kurang rajin..hehehehe

SyidaGorjes said...

aku tgh kumpul resit donation dgn beli buku ni.....sabor ye encik inkamtek.

Bibu said...

dah ade e-filing tu aceli sng je..tak susah mane..pe lagi sok dah buleh start!!!

CuppyCakeMommy said...

alamak lupa pula..ok baik jap g nak g isi..mintak2 ada lebih duit..

btw..ada educational toys for your kids at my blog ye..do cekidout

kswsk said...

@Syida..ada resit lebih tak?

kswsk said...

@Bibu
tul tu..e-filing ni mmg senang..cuma smalam briefing tu nak kasi smua faham apa yg perlu dia buh..dan apa yg tak perlu kita buh

kswsk said...

@Cuppycakemummy
byk ke lebihnya? leh la belanja..hehehehe