Thursday, 29 December 2011

Ladies Day Diskaun Dah Yelek?

Ni dah kira mcm 1 kemestian
Lau g tgk movie free kat OU tu
Sesambil nak tggu masa tu time
Mesti nak lelepak kat Tutti Frutti
Sbb selasa adalah Ladies Day
Diskaun 15%

Kejadian bebaru ni
Ingat nak jlnkan la aktiviti biasa itu
Memula sekali dah mcm xsyok
Flavour kegemaran iaitu Red Velvet tarak pulak

Tanya akk tu
Dia ckp dorang ada 42 flavour
Setiap flavour tu dorang akan rotate
3 minggu sekali

Shaya amik la chocolate rich
Buh 5 ketoi longan
Semua RM9++

Time nak mkn
Duk la belek2 resit
Skali tgk resit
Xde pun diskaun tuk ladies

Ckp ngan K
Psl benda ni
K ckp ntah2 dah xde tak
Coz nmpak dorang just tmpal promo tuk student jer
Yg tuk ladies tu dah xde

Shaya gugel dorang punya website
Still ada je promo tuk ladies day tu
Adakah outlet kat OU
dorang ganti ladies day diskaun tu dgn kat OU
Adakah?

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

masih belum ada rezeki utk merasa benda alah ni..

eB ezrin said...

g2 pulak eh? hu3

Cik Syue said...

xde diskaun ke.. biasenye ade je..