Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 8 February 2011

080211


Well, flight ke Langkawi pukul 11 pagi. 
Made it on time. 
Flight tak delay, boarding pass je hilang. 
Akak counter access baggage tu amik.
Dalam flight, stewardess tu wish "selamat pengantin baru".. 
Maybe dia nampak inai kat tangan kitorang kot. 
Tapi K kata minah tu x-gf dia.. 
Nak kena ketuk agaknya.. Haha..
Tapi takpelah, dapat jugak complimentary teh tarik. 
Thanks Dato Tony. Haha.

4 comments:

angelia said...

x baik main ktk2 hehe

ieda said...

camat beroneymoon dear :)

dilaOHdila said...

honeymoon kita (hehehe)
moga happy selalu wa.....

atty's said...

Selamat g honeymoon wa..