Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 23 February 2011

Hadiah Shaya

Haritu Shaya dah tnjuk My Cake
La ni mau tnjuk apa Awak Shaya @ K
Kasi on my birthday

Hari tu time nikah K dah bagi iphone 4 ni
Sbg salah satu brg hantaran kami



So on my birthday baru2 ni
Shaya dpt ni plak
Ni shemua shebab dah terjadi 2,3 kali
iphone Shaya running out of battery
Than bl nak guna dah "kong" trus

Shelain tu K bagi ni jugak
Nmpak tak nama shiapa yg dipotong tu??

K juga dedicated lagu ni

Ni dia lirik lagu
Sedetik Lebih yang mmg menyentuh jiwa

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu



12 comments:

Zana_MamaBatrice said...

romantiknya mr K kamu wawa
siap tujukan lagu dlm kad lagi tu...
teringat plak kenangan dulu2 time sekolah...

fuh..bestnya dpt iphone 4

Azueriena Norash said...

so sweet..dpt iphone 4 lagikk...besttnyaaa...nak iphone jugakkk...huhuhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

wah kak wa....besh2 adiah kak wa......kite pun nak jugak...uwaaa!!

fLo said...

car charger amat penting...ipon cpt kong...nk bli satu jugak!

SyidaGorjes said...

first time celebrate bday bagi charger,nanti birthday yg ke 80 jgn bagi bateri AA utk remote astro sudah la ye.hehehehhehe

kswsk said...

@Zana
dia mmg romantika ...hehehehe

kswsk said...

@Azue
jom kita jd geng iphone

kswsk said...

@Lieya
mintak kat cik abg as adiah pas dpt baby nnti dik..

kswsk said...

@Flo
aku byk kali babe...bl b3 dah kong trus ilang arah la..org pun kelam kabut call aku xdpt

kswsk said...

@Syida
tu hadiah sampingan jer..ada yg lain aku rs PNC la..n tuk mengelakn kang jd mcm kes kau kena ngan cik Anon tu kan..kita tnjuk yang kita ni wasotiah cukup la kan..

erm..ms kita umur 80 nnti ada ke lg remote astro...

SayangSal said...

wa..syoknya....dapat diah...dapat lagu la...mentik lagi.....tahniah wa...kak azue jer ker di jemput makan....he he he....jauh la....

cikbedahlaser said...

romantik r abg kiren ni...
fuhhh terharu...