Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 24 February 2011

The Loaf @ Langkawi

Yuhuuu...
Shemua kengkawan dah makan blum?
Mana yg belum tu
Harap bersabar ye
Mana la tau kan
N3 ni buat kengkawan shemua kelaparan

Ni shesi makan2 after ronda2 pegi cable car kat Langkawi ritu
Kami pun singgah le kat
Actually Shaya dah pernah mkn kat shini
Tapi dl just amik some pastry jer

Ni dia pastry yang mcm2 rupa dan rasa
Ni yang paling shaya shuka. Dlm dia ada chicken toast


Kami juga try dia punya main dish
Shaya mmg kelaparan pun time tu
So dengan penuh yakin Shaya amik ni
Slow Roasted Chicken Breast
Shaya kasi 5 bintang tuk makanan ni
Abes licin Shaya makan
Tapi Share ngan K la
Shebab portion dia besau

Shaya ckp kat K
Blk KL ni g repeat eh mkn slow roasted chicken breast ni
Sape nak itot?
Puan Azue  adakah anda berminat utk menjoin kan diri?


Ehem..Ehem..
Kami mendapat ucapan tahniah atas perkahwinan kami dr Chef dan pekerja The Loaf. 
Kami just senyum je la
Shaya lupa plak nak amik gambar starter pastry yang dorang kasi..
Itu Kami tak order...
Agaknya itu pun as complementary jugak la...




8 comments:

Azueriena Norash said...

aii mesti lahh nak ituuuttt....suker mkn pastry the loaf kat pavvi tu...sedappp

atty's said...

memang nampak sedap.buat peyut lapo je tau

SyidaGorjes said...

layan loaf kat empire je.....

kswsk said...

@Azue
ok...set...

kswsk said...

@atty's
sorry kak

kswsk said...

@syida
situ pun aku lyn gak...

☆ lieya latif ☆ said...

wah sedap..sedap....lieya pun suke gak mkn pastry2 ni.....

fzy fuzzy said...

harus d cuba gitew...pavi ada kan?