Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 1 December 2011

KSWSK Rising Monster Giveaway

Posting Melekat sehingga 1st December 2011



Salam semua
1st time Shaya masuk contest yang kena vote2 ni
So Shaya mohon jasa baik rakan-rakan tuk vote gambar Shaya

Syarat2 dia adalah
1. Kena ada email yang active dan sah. 
(Sbb pengesahan undian dibuat melalui email)
2. Sila vote gambar Shaya tu kat SINI
(gambar seperti yang diatas tu yer) 

3. Dah selesai print screen email bukti anda telah mengundi dan buh dlm posting anda
Contoh pengesahan vote
4. Giveaway ni tak mewajibkan sesi tag mengetag. Tapi ia dibenarkan. 
Dan sekiranya anda menjadi referral terpopular anda akan mendapat hadiah. 
5. Pemenang akan dipilih secara random


 Dateline Giveaway ni ialah sehingga  
1st December 2011

Hadiah yang bakal anda dpt dengan mengundi gambar Shaya ialah:-
 
Referral terpopular
Hadiah lain merupakan voucher JUSCO

Jumlah pemenang akan Shaya tentukan diakhir sesi undian.
Terima kasih banyak2 in advance buat yang sudi tlg vote


14 comments:

nurbeena said...

dh vote tp email x dpt2 gak.

KSWSK said...

@nurbeena
email dia mcm lambat sket kak..

eB ezrin said...

alahai xder fb. gd luck yer

KSWSK said...

@eB
ni bkn vote guna FB

shuraiya said...

dah undi...:)
http://bintangtujuh-langit.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

iqawangi said...

dah vote...http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

~diAhOntHeblOg~ said...

dah vote..!

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

AnaLyana said...

dah vote..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

TGIF Malaysia said...

http://tgifmalaysia.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

dah vote

TGIF Malaysia said...

dah vote!
http://tgifmalaysia.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

NK GA said...

Saya join.
HEHEHE...

http://nkgiveaway.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

Nana said...

siap

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html

shidasyakirin said...

join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/11/kswsk-rising-monster-giveaway.html