Wednesday, 10 November 2010

Rombongan Cik Pengolah Baju

Shalam Shemua
Shemalam Shaya dah cerita psl kisah Persalinan Kami
Masa beli tu Shaya cuma pegi dgn Awak Shaya jer
Oleh kerana majlis Shaya nnti shekali ngan adik lelaki Shaya
Makanya dia pun perlu boli baju jugak kan
Shetelah dia tgk kain akak dia ni 
Rege pun ok
Kain pun ok
Dia pun mintak la tolong teman g pilih kain
Shaya, Mak dan adik2 Shaya pun menyerang la Jakel lg shekali

Nak tgk camne aksi kami
Yang rambut panjang tu adik Shaya yg nak kawin tu.Dia tukang kena kuar duit of the day la. Yang depan tu adik Shaya yg bongsu selaku tukang komen. Kunun dia teror la bab fabric sbb dia blaja psl kain2 tu shemua kat UiTM.
Ni aksi Shaya dan Adik2..Penat woo tggu tunang adik Shaya pilih kain. Berejam la jgk shebab dia takut nak pilih kaler2 yg terang2...
Shaya dan Mak tgh memerhati acara mix n match bagi kain lace dan lining.

Shambil tunggu adik Shaya wat sesi memilih kain Shaya plak ngan adik Shaya yg si tukang jait baju tgh pikir2 design bj yg shesuai. Shorang tongkat dagu...Shorang gigit jari...kunun mcm payah nau nak pikir..hehehehehehe

2 comments:

zahira said...

hahaha...nak carik kain yg sesuai mmg pening...lg pening bila sumanya cantikkkkkk

kak ina kl said...

oooo nak jadi pengantin baru yer..bestnya dapat pilih kain yang di pakai pada hari yang bersejarah ini.

tentu berdebar-debar kan menunggu hari bahagia itu