Wednesday, 3 November 2010

Veil Siri 2

Shejak dr last week
Mmg busy duk bertapa kat opis org lain
Tiap2 pagi kena g bertapa kat shitu
Tu la shebabnya blog shelalu update waktu dah dinihari

Kalini nak shambung citer psl preparation our big day
Ingat tak dulu Shaya dah riki camne rupa bentuk dan kesesuai Veil
Shemua ada kat Shini  Veil
Shesi mencari veil tershebut telah pun diselesaikan dengan jayanya

Moh le tgk rupanya camne
Ni Selendang yang akan dipakai tuk dijadikan veil waktu kenduri kat umah Shaya
Ini yang Shaya pilih shendiri



Yang ni plak tuk pakai waktu nikah
Veil bulat dan agak sharat ngan labuci dan manik2
Mak n Adda yang pilih




Yang ni plak
Untuk majlis bertandang kat umah Awak Shaya
Kaler meyahhhhh youuu
Veil bulat jugak
Tapi manik dan labuci dia shedang2 jer
Shebab nak balance kan dgn manik2 baju
Kang lau shemua outstanding dah mcm over plak
Ni Mak n Adda jugak yg pilih


Asalnya Adda nak buatkan shemua veil tu
Tp dia ckp nak menjahit manik n labuci tu amik masa
So beli je la
Lagipun price dia pun berpatutan

After this Shaya kena carik tiara or cekak spider yang shesuai
Tuk dipadankan dengan shemua veil /  selendang tu
Weekend ni blk kg shaya nak skodeng kat butik pengantin kawan Mak
Leh dapat spesel punya rate

Awak..
Camne?
Cantik tak?
Awak Shuka tak?

6 comments:

Ciklinn said...

tak sabr linn nak tunggu hari nyerrr.. jgn lupo jemputt yer

fLo said...

santek...=p
cant wait for ur wedding babe!

Azueriena Norash said...

ha'ahh beli siap jerk senangg....lawa ler tuu..veil2 tu sumerrr....

☆ lieya latif ☆ said...

wah cantik kak...sure berseri2 akak di hari bahagia nanti....tak sabar lak lieya

ieda said...

cantik2 ... semua shantik2 dikk ... mcm tuan nyer jugak :))

cikbedahlaser said...

akak buat n beli sndri ke smua barang??
dasatttttt

ok good luck...
go kak wa goooo