Monday, 22 November 2010

Wild Wild West

Rasa mcm lama plak tak update blog
Nak blog walking pun mcm tak shempat nih
Shemua shebab Shaya busy yg teramat
Shetiap pagi kena wat shesi follow up
Masuk opis dah thari

Ni nak update skit
Kisah Annual Dinner baru2 ni
Theme dia WILD WILD WEST
Shaya jd cowboy girl
Shaya tak ada pistol so kena guna jari shaja..hehehehe

With GM n Wife
If buat pre wedding theme WILD WILD WEST ok tak?

8 comments:

SyidaGorjes said...

kalau buat theme mcm ni mak ko tak marah ke?kekekekeekke

Azueriena Norash said...

aku suker tema nie...kalau kawen buat tema nie takut mak nko membebel dari pagi sampai malam 7 hari 7 mlam....sebab kuss semangat nengok kehadiran vip-vip jemputan...hahahhaha

ieda said...

wah2 dikk dasat tema tuuu ..
heheh kalau kena co akak nie .. entah mcm mana pakaian mereka heheheh

KSWSK said...

Syida: pre wedding ok la..lau wedding bebetoi aku pun xmo...ala..lg pun bkn susah mana pun..just pakai jeans, checkered shirt..topi cowboy...kang carik kuda...hehehe..cowboy msia jer

KSWSK said...

Azue: lau kwin mmg ler...hahahaha..da bkn majlis kawin kang..jd majlis lain..

KSWSK said...

Kak ieda : tak susah la kak sebenarnya..ramai yg dtg pakai jeans n checkered jer...sempoi..

Azueriena Norash said...

owhh pre wedding yerkk...x perasan tadi nko tulis apa...hhehhe...hmm...kalau perempuan nko kena jadik red indian ler...lain skettt....kerin jadi zorro...hahaha...

yg dtg sumer sempoii jerkk...dgn syarat kena pakai topi koboi...n boot...hehehe

Lulu caldina said...

wah..klass gitu..
ngee