Monday, 21 March 2011

Wadei

Bekpes arini
Kidnap dari kampung shemalam
Shaya simpan dlm freezer dl
Pagi ni baru panaskan
Wadei mak buat memang terbaekkkkkk
Walaupun buat shemalam mkn harini
Shaya tak kesah

8 comments:

SyidaGorjes said...

aku suka makan kepsi yg telah disejukkan semalaman, so that senang aku nak asingkan lemak dan daging dia.

saya_arief said...

name kuih ni wadei?
xpenah dengar ag.
tapi macm penah jumpe.
:D

☆ lieya latif ☆ said...

vadei mmg sedap kak...lagi2 garing...fuh...kerap kerup jek mengunyah!

Wawa said...

@syida
teknik yang bagus gak tu tuk asingkan lelemak dia

Wawa said...

@saya arief
kuih ni senang nak carik kat kedai india..ada yg panggil kuih kacang dal

Wawa said...

@mmg pun dik...syok jer mngunyah kuih ni

DeLancrettLurpak said...

wehh, mintak recipe..

aku panggil vadehhh

KSWSK said...

@DLL
kang aku kasi eh..insyaallah