Tuesday, 22 March 2011

World Water Day 2011


Tema bagi Hari Air Sedunia Tahun ni bunyi dia sungguh mencabar

Air Untuk Bandar: Keperluan dan Cabaran.

Adakah kita shemua bersedia?

Marilah kita tingkat tahap kesedaran dan keprihatinan kita terhadap isu ni

Ni official website yang kita leh tambahkan sumber ilmiah kita

http://www.worldwaterday2011.org/

 

Pagi ni hujan turun mencurah-curah

Rahmat dr Allah

untuk keperluan kita semua

~KERANA TUHAN UNTUK MANUSIA~

 


5 comments:

atty's said...

pagi ni ujan je..besh.rasa malas nak pergi kerja

crisda79 said...

keran tuhan untuk manusia? tagline UTM tu hehehe..

Wawa said...

@atty's
wa mood nak g keje pun mcm kureng sbb dah tau jln sure jem..

Wawa said...

@crisda79
mmg pun..aku sj je buh tgk siapa yg pasan n ingat lg..

Azueriena Norash said...

Sejukk jerk cuaca hari nie...hujan itu rahmat dari Tuhannn...Alhamdulillah Syukurr