Wednesday, 30 March 2011

Sihatnya....

Shaya kan mmg obses dengan sandwich SUBWAY
Lagi2 dengan Subway BMT

Google

Disuatu pagi yang hening
Tetiba rasa nak mkn sandwich
Tapi roti parmeson oregano tak ada
Chicken toast pun tak ada
Yang ada cuma roti wheat and carrot jer

Dengan segala bahan yang ada seperti roti, telur rebus, cheese, mayo, timun, tomato dan salad
Shaya telah membuat sandwich ini
1 set tuk Shaya
1 set tuk K
Very healthy and filling...
Sesuai untuk mereka yang berdiet

Home made sandwich

6 comments:

atie said...

Salam kenalan.....menu sihat yang sesuai untuk orang berdiet...harus cuba nie...heheh

atty's said...

nampak sedap lah wa.

Azueriena Norash said...

hahahaha....hari nie...meat ball ker tuna ehh...x cedappp.....buat sendiri lagi cedappp....aku pun cari roti parmesan oregano tu...xder punnnnn jual huhuhu

KSWSK said...

@atie..
sila la cuba lau sudi.

KSWSK said...

@atty's
bt la kak..senang jer

KSWSK said...

@Azue
aku ritu bl je kau roti tu..sbb teringin punya psl...roti tu so far xjumpa plak jual kat luar