Friday, 18 March 2011

Bekalan

Ini la dia bekalan shaya dikala kesesakan lalulintas diwaktu pegi dan balik keje. Shelalunya shaya akan bl bekalan ni bila shaya stop kat petrol station tuk isi minyak.Bekalan ni amat berguna shekali untuk mengisi perut shaya yg kelaparan. Kawan2 shemua ada buat mcm shaya tak?
via iphone

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suke ni kak wa, tapi lagi suke yg gardinier punye yg plastik oren tu...syedaaapppp!!~

atty's said...

kty tade bawak bekal wa..dah siap2 makan kt umah

cham's said...

i love BUTTER SCOTCH :)

Azueriena Norash said...

Inai di jari merah lagii tuu...hehehee

cikbedahlaser said...

sy klu time nk blk keje.. n masa tu mood mcm ngantuk2.. sy try cari makanan utk kunyah.. bak kata hj fadilah kamsah.. lg keras lg bagus.. kdg2 ade kopok dlm keta.. ade kacang.. roti. tu sume ubt ngantuk la tu

KSWSK said...

@lieya
kang akk try yg tu plak

KSWSK said...

@atty's
wa tak sempat nak mkn kat umah kak

KSWSK said...

@cham..
i pun suka jgk...

KSWSK said...

@Azue
nmpak tak ada 2 layer inai tu?
1 nikah 1 kenduri..2x pakai

KSWSK said...

@CBL
kak wa lebih kpd bekalan utk perut..hehehehhehe