Friday, 11 March 2011

Breaking News ~Tsunami In Tokyo

Terkejut
K bagitau Tokyo kena Tsunami
The quake that struck at 2:46 p.m. was followed by a series of powerful aftershocks, including a 7.4-magnitude one about 30 minutes later. 
The U.S. Geological Survey upgraded the strength of the first quake to a magnitude 8.9, 
while Japan's meteorological agency measured it at 7.9.

Nak tau lagi jom baca kat Breaking News
dan SINI

 *********************************************
One of colleague Shaya pernah keje kat JAPAN
Even dia ada anak pun yg duduk kat Yokohama
So dia ckp tempat yg kena Tsunami ni Myagi ni
Based Camp tuk US Navy
So biar dorang shemua kena 'sapu' ngan ombak tsunami tu
(Dalam maksud ayat dia tu kan)
  
Shaya bagitau dia
Shebab nak suruh dia check
Anak dia tu shelamat ke idak


Namun
Marilah kita sama-sama doakan keselamatan saudara mara seIslam kita
Moga mereka semua dlm lindungan Allah
Insyaallah

1 comment:

♥Azie♥ said...

harap semua selamat yer wa