Wednesday, 13 July 2011

Sabah Trip 8~Last Day

Fuh...
Punya byk trip la kan tuk n3 Sabah ni
Nasib baik coti dipendekkan
Lau idak mau berbelas2 trip jadinya

Last day kami just ronda2 luar sket dr kws KK la
Kami naik kat Signal Hill
Sini merupakan lookout point tuk bandar KK



Nmpak Suria Sabah
Pas abes ronda2 bandar
Kami pegi carik Jelly Kelapa yang pemes tu
Lokasi dia somewhere kat area jln nak pegi Nexus Karambunai
Nama jalan tu Shaya dah lupa
Sbb kami pun search melalui foursquare jer

Rasa jelly kelapa dia
Memang terbaekkkk
Kami order yang dlm buah kelapa
Dan juga yg dlm gelas plastik
Jelly yg baru dituang dlm gelas plastik

Jelly kelapa dlm buah kelapa

Sodappp n lemak manis
Masih terasa kat tekak kelazatan jelly ni
Kat gerai2 tu jugak ada jual lokan
Kami tak cuba pun
Sebab takut kang tersalah mkn
Sakit pewot
Kang nak naik flight
Kena cherry berry susah wooo
Longgokan lokan
Pas konyang kami g ronda kat Nexus Karambunai
Just pusing2 je la
Malas nak turun2 amik gambo dah

Da abes pusing kat area blah karambunai ngan teluk sepangar
Kami pegi kat area blah Putatan plak
Kami ronda2 nak abeskan masa b4 nak g epot
Kami sempat gak la meletak kat Burger King
Shaya dan K pun mcm dah kepenatan

Bila ms dah time kami trus g epot
Tunggu org kete sewa
Chk in barang bagai semua
Masuk dlm kapal terbang
N Bye Bye Sabah

Insyaallah akan ada trip yg lain
Shebab kami nak meronda pulau2 plak pasni

No comments: