Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 21 February 2011

Oh..Oh...Abes La Melayang


Kengkawan Shemua nampak tak?
Shenarai shaman tu...
huhuhuhu

Maka...
Apa maknanya tu kengkawan shekalian?
huhuhuhuhu

Mood sedih sbb duit sopink2 bakal akan melayang
Tu shemau shaman time zaman2 darah tgh panas
Kojernya nak bwk laju jer..
Lau dr subang blk ke kampung terchenta
Mau sejam jer
hehehehehehehe


14 comments:

zahira said...

selamat membayar, hehehe...mine nasib baik dah bayar aritu. melayang la jugak 300!

atty's said...

Tapi kat area situ memang selalu lah kena saman..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

abislah duit angpow tu buat bayar saman... tak cukup kenalah bodek cik abang mlm ni.... heeee....

Azueriena Norash said...

aiiyarkkkk....manyakk wooo...kena saman...cik abe aku pun banyak jgk kena saman...riban2 aku dengor...hmmm sabor jerk lerrr...

Yunus Badawi said...

Tempat yg lebih kurang sama aje? Memang kat kawasan Pasir Panjang tu selalu ada speedtrap. Saya pun dah pernah kena saman ekor kat situ masa bulan puasa tahun lepas huhuhu

Yunus Badawi said...

Banyak tu. Duit shopping Wawa yg digunakan utk bayar saman tu nanti kerajaan boleh gunakan utk bayar bonus kakitangan awam. Mereka pula boleh buat shopping ngeeeee

lisa_lisz said...

aduh kakak..!!!
simpan lg tak duit angpow yg ko lucky ari tu??
bawa-bawakla top-up byr summons nie erk!! eheeee

☆ lieya latif ☆ said...

ERK BYKNYE KAK!!!! HADOI LAAAAAAA!!

kswsk said...

@zack
Lum byr lg pun..tggu gaji

kswsk said...

@atty's
mmg pun kak..speed limit 60kmj..

kswsk said...

@ kak Ratna
Cik abg kata sendiri bt sendiri bayo

kswsk said...

@ Azue
kopak poket kan...

kswsk said...

@YB
mmg pun..situ punya area tetiba 60kmj..tgh laju tetiba nak selow..pyh la...hahahhahaha

kswsk said...

@lisa
Duit tu da langsai dik...ni kena tggu gaji br nak bayo...kau xde kena saman erk..