Saturday, 21 August 2010

Iftar Sesi Ketiga@ Casa Venicia Selayang

Awak
Kali ni Shaya Berbuka kat restaurant pulak
Da 2 hari berturut2 kat hotel kan
Restaurant ni dia kat dlm Condo
Shatu-Shatunya kedai kat dlm tu
 Restaurant ni kat Selayang
Price per pax dia caj murah
Cuma RM40
Amat berbaloi denga makanan yg dia bagi
google

source mr peteformation.

 Untuk Shesi ni
Shaya makan tak banyak shangat
Shebab lauk dia ada la dalam 10 jenis jer
Tp yg best
Dapat makan ketam dan udang shepuasnya
Tu je la benda yg Shaya bedal
Shaya xdapat nak amik gambar
Shebab bateri hp Shaya low


source peteformation
 Ni antara menu yg ada Shemalam
Tofu masak apa ntah
Ada sos n atas dia ada kerabu

Shaya abes pun awal jugak
Pastu bermula sesi tapau menapau
Lau kat hotel mana bleh wat sesi ni
Even dorang da menapau tp still byk balance
Maka Shaya dgn jayanya
Menapau Shemua yg ada lagi tu
Shayang la
Kang terbuang mcm tu jer

Shaya bawak Shemua Makanan tu
G umah Ucu
Pastu pegi anta kat Surau
Buat Makan Moreh
Aci tak mcm tu
Kira Rezeki Org terawikh la kan

Oh Hampir lupa nak bagitau
Shaya tak minum teh tarik pun kali ni
Shebab restaurant ni xde hot drink
So xde la gmbar gelas

2 comments:

ieda said...

wow sedappnya dikk .. selalu lah makan kat luar yer .. ermm kalau masih single nieh makan luar memang senang .. balik cuci tangan jer heheheh

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Uish beshnya org bujang berbuka kat luo saje hehe..

Happy 33 besday untuk Wa punya 'Awak'