Friday, 13 August 2010

Ramadhan Ketiga Beruniform

Awak..
Macam tahun2 yg terdahulu
Shetiap Bulan Ramadhan
Baju Kurung adalah uniform Shaya
Melainkan hari shabtu la
Shaya tak pakai baju kurung

So Shaya akan pakai lebih kurang 20 pasang Baju kurung
Untuk sepanjang bulan Ramadhan ni
Kenapa 20
Shebab Shaya akan bkerja 20 Hari je dibulan puasa
(setelah ditolak cuti)
Time Ni la nak gunakan baju kurung yg berdozen2 tu..
So Shaya tak perlu nak ulang tayang baju yang shama
Hehehehehe..


Sebahagian dari koleksi baju kurung shaya

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sebab tu wat baju raye berlebihan sikit...so leh pakai tuk gi keje sekali heheheeheh...

SyidaGorjes said...

ko tak payah g site ke?

azueriena said...

hmmm mehh join kelab berbaju kurung....aku nie hari2 pakai baju kurung wa...pegi kejer...tu pasal aku malas nak berbaju kurung time weekend...kalau ada kenduri...malas betul ler...hehheehe...

atty's said...

wawa kalao pakai baju apa pun cantik je.
tapi kalo pakai baju kurung dibulan ramadan lagi cantik dan nampak sopan .

Ruziawati Bukhari said...

betul tu.. sokong komen kak atty!!

wa, bertuah dpt sample tu.. wa tak kecohla. itu dh rezeki.. klu spe kata wa dpt benda kecik mcm tu pun kecoh.. sah2 dia jeles wa!!

selamat berhujung minggu wa..

KSWSK said...

Lieya
K.wa punya baju raya ober u...hahahaha

Syida
Aku skip xmo g site bulan poser. bos aku sure mcm xsmpai ati tgk aku pakai bj kurung nak ke site.tu ada trick aku la..hehehehehe

Azue
Tuk sebulan dibulan puasa ni jer

K.Yatt N Tie
Mekasih