Thursday, 12 August 2010

Permintaan Seorang Manager

Awak
Kan sekarang Shaya tgh membizikan diri
Nak arrange sesi buka puasa ngan org2 yg bkenaan
Shemalam Bos Shaya siap ckp
Dia mau buka kat Equatorial lagi
Shebab makanan dia banyak dan sedap
Siap ada Kambing Golek lagi
Last year 2x dlm masa seminggu kita org melepak kat situ
Dari buka smpai pukul 10pm
Mcm mana rahang Shaya tak jammed
Duk ngunyah, bersembang n gelak

Tadi dia ckp lagi
Dia nak mkn kat situ
So maknanya
Shaya perlu adjust jgk sesi buka puasa tahun ni
Kena buat kat Equatorial walau sekali
Bagi memenuhi permintaan bos Shaya tu
Kang sian plak dia
Mimpi2 nak mkn kat situ..
Tapi mcm dia plak yg puasa kan
Hehehehehehehe

Tapi sememangnya buka puasa kat Nipah Coffeshop ni shedapppppp
Shaya pun suka
Dia punya seafood
Wallah
(aiyoooo...makruh....)
Harap2 this year pun shama shedap mcm thn lepas la


2 comments:

azueriena said...

kalau manager mintak...so haruss ler di tunaikan...sebab comp pun bayar sekali kan..kannn

atty's said...

selamat berpuasa wa..