Thursday, 20 October 2011

Sector 7 Movie Passes~Freeeee

Alhamdulillah
Even tak menang Sector 7 exclusive limited edition t-shirt cam nana
Tahniah ye nana
Shaya dpt sepasang pas tuk tgk citer ni
Ok la kan dr xdpt pape
 
Tie breaker Shaya
"I want to see how freak n ugly the monster look like"

Tapi kan tiket tu nak kena g amik kat Kelana Jaya nun
Opis dorang Shaya tau
Cuma bl ms nya nak kesana

Pastu plak
Bl date cite tu?
(Nana tlg jawab)

14 comments:

Ruziawati Yusof said...

salam wa, apa khbar? suka tgk gambar2 wa di lgk.. t pun nk g sana next week..

atty's said...

salam wa..itulah kan ..awat dia tak post je..

kdg kyatt cam nak join contect..tp bila pass kena amik sendiri tu yg malas..

eB ezrin said...

tahniah :)

~diAhOntHeblOg~ said...

congrats!!!! jauhna nk collect..adeh

cahayamata said...

mcm ner join contest ni yerk??

Daddy Ziyyad said...

tahniah..saya jugak yg dah lama tak gi wayang sejak ada baby ni...ekekeke

Nana said...

wa...wawa kan menang cite in time kan??
nanti wawa suh dia bawa tiket ni sekali masa tayangan tu klw wa pegi la tgk in time

KSWSK said...

@Ruziawati
alhmdllah wa sihat..enjoy ur trip yer T

KSWSK said...

@atty's
dorang nak jimat kos tu kak

KSWSK said...

@eB
tq

KSWSK said...

@diahohdiah
tu la jauh nau..

KSWSK said...

@cahayamata
contest kat cinema online

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
kasi baby beso sket...

KSWSK said...

@Nana
ok tq nana