Thursday, 13 October 2011

Follower

Ni adalah senarai followers Shaya takat arini
Ada dlm 289 jer
Shaya cukup berbesar hati dan berterima kasih
Pd yang sudi follow Shaya
Sbb fenomena follower ni
Ada 2 jer
Pertama sbb dia mmg suka nak bc apa isi kandungan blog
Kedua sbb syarat join contest

Buat Sbb yang kedua tu
Sekali lg Shaya ucapkan terima kasih
Buat yang follo memula tu atas sbb nak join contest
Dah abes contest stil lg follow
(Shaya perasan ada yg dah unfollow after contest abes)
Shaya xde la terasa hati ke apa kan
Cuma yg bt Shaya terperasan
Bl jumlah dia genap 290 time contest abes
Selesai je contest no tu berubah

So sbg tanda terima kasih Shaya nak kasi
Sedikit cenderahati bt folowers Shaya
Shaya akan pilih secara random
Tunggu yerrr..


14 comments:

Nana said...

heheh dulu penah gak perasan ada follower ilang lepas abes contest dia follow hanya nak join contest je
tu pasal skang ni klw wat ga ke contest ke malas nk suh org follow dh suka ati la nak follow ke x

IntaNBerliaN said...

ada jugak lps follow unfollow plak ek..

aReLaN said...

hahaha...ok la tu ade sampi dkt 300.sye nye follower 24 je.apa contest pn xprnh join.hmm...

suhaina laui. said...

berkawan biar la ikhlas kan ;)

far_east said...

selalu jadi macam tue. ada yg x eklas follow..bila kita dah follow dia, trosss dia unfollow kita.by the way saya suka follow blog yg saya mmg betul2 baca isi kandungan dia.

nurbeena said...

akak setuju ngan pendapat wawa.

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

fa tak pena unfollow kalu sekali dah follow..

KSWSK said...

@Nana
next pun mls dah nak syaratkan mcm tu

KSWSK said...

@IntanBerlian
ada jer...

KSWSK said...

@Arelan
Pasni ramai la follower tu kang

KSWSK said...

@suhaina lui
betull

KSWSK said...

@far_east
tq yer bc tiap apa yg akk tulis

KSWSK said...

@nurbeena
tq kak

KSWSK said...

@nightinangle_fara
mekasih fa