Tuesday, 25 October 2011

Bantuan Anda Diperlukan

Esok cuti Deepavali
Shaya dan K ada sesi gambik gambo
So called post wedding la

Sepatutnya buat b4 puasa ritu
Tp sbb ms yang tak mengizikan tertangguh2
So esok adalah harinya

Ni tgh terfikir2
Nak buat konsep apa?
Bj kaler apa?
Ada prop yang nak dibawak?
Kwn2 semua meh le kasi idea

Lokasi nak ngambik gambo sok kat tasik perdana


8 comments:

budak ketot said...

garden kot..

Nana said...

klw tanya kita theme kita suke putih mmg suci je nampak

AyangAizul said...

akak wat la ala2 piknik. bwk tikar + bakul piknik cam omputih slalu tu...
bj pun ala2 piknik garden sket ker...

kalo awt pkai bj putih ngan jeans tu dah biasa sgt kot....

eB ezrin said...

puteh suci :)

atty's said...

kalerful wa..wa pakai baju pelangi..k pakai lah baju plain pink ke..huhuuhuuhuu..

~diAhOntHeblOg~ said...

ape kate jdkan kucing props..kalau ade kucing gebu..hehe..ape pon..white & jeans sgt naik if di tmn tasik..

IntaNBerliaN said...

putih kot.. sbb nmpk cantik je..

KSWSK said...

tq semua kasi idea