Friday, 25 November 2011

Menu Beso Gedabak

Memperkenalkan inilah dia
Menu beso gedabak
Order sepinggan bleh mkn tuk 2,3 org

Cer tgk air gelas besau dia ni
Shaya letak sebelah ngan gelas biasa
Longan kat dlm air soda herbs tu kan
Isi dia tu 1 tin longan
Hamik kau
Puas gila mengunyah longan tu

Soda herbs gelas gedabak posing sebelah air apple

Kasi closed up sket air soda herbs ni
Alkisahnya
Ms dtg Kat Restaurant William ni
Tekak mcm nak mkn mushroom soup
So ngoder ler kan
Dia dtg skali ngan garlic bread ni
Mushroom soup ni lau mkn 2 org pun bleh
Oleh sbb tekak mmg dah terasa nak mkn
Maka abes la jugak 90% soup itew

Mushroom soup + garlic bread

Pehtu plak
Napsu makan tetiba dtg
Syaitonirrojim mula menghasut
Suh order bni plak
Padahal otak dau tau tu
Sure tak abes nya sbb portion dia gedabak
Tapi Shaya insan lemah

Lasagna Meatball
Incik K plak
Dia mmg dah pasang nawaitu awal2
Nak mkn nan cheese ngan butter chicken
Dia mkn sorang2 jer
Coz yg tu portion dia sedang2 aja la
Nan Cheese + butter chicken
Sedang K bersungguh-sungguh mkn
Shaya plak terkulat-kulat
Nak perabiskan lasagna Shaya
Udahnya kan
Tak sampai suku pun Shaya dpt mkn
Perut dah penuh amat
Cer tgk gambar ni
Mcm tak bercuit pun kan
Lasagna tu

Buat yang dah pernah dtg sini
Sure skang ni korang tgk menahan perasaan kan
Terbayang kesedapan nasi goreng ketam dia
Wallah...

Buat yang lum pernah dtg
N nak terai
Memula sekali sila dtg dlm keadaan perut anda yg amat lapar
Jika tidak anda sure xkan abes
Dan lg sila jgn order sorang 1 pinggan
Sbb potensi utk anda abeskan sepinggan tu sorang2
Amatlah sangat jarang-jarang

Dan seterusnya
Oleh kerana portion makanan ni besau-besau
So rege dia pun agak bosa
Sepinggan tu dlm RM20-30+++
Kebiasaannya sekali mkn sure dlm RM50++

Lokasi restaurant ni plak kat
Jalan SS 26/9 (Taman Mayang Jaya), Petaling Jaya, Selangor 47301
Dekat belakang LimKokwing lama
Selamat mencuba


6 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2..air die terliuq ceqqq

Nana said...

wah cedapnye tp air soda herbs tu rasa apa ek herbs dia?

Nana said...

wah cedapnye tp air soda herbs tu rasa apa ek herbs dia?

lieyalatif said...

wow...mmg menarik le kak...walaupun air tu byk 'sampah'nye tapi lieya terliur tgk...mesti sedapkan...refreshing gituuuuu....

aduh kak....tgk lasagna akak...mmg terbaeik laaaaa....

aReLaN said...

perghhh...dahsyat2.terliur di ptg hari.hoho

cikbedahlaser said...

perghhhhh tu bukan suku tu kak.. x smpi 1/10 tu.. hahah