Monday, 14 November 2011

Cikaro

Memula tau perkataan cikaro ni
Time tgk Adnan Sempit
Cite yang sempoi dan kelakar
Ni kang bln Feb thn dpn
Adnan Sempit II akan kuar
Xsabar nak tgk

Skang Shaya menjadi "Cikaro" K
Duk merempit sekitar Bangi nak EX5
Senang doh...xpyh nak pening tawaf 2,3 kali
Nak carik parking
Sampai-sampai je bleh parking depan2 kedai tu
Ni contoh kami parking betul2 dpn kedai..Hahahaha
 Selain dr utk menyenangkan pergerakan ala-ala merempit
Kami sebenarnya nak nombor dia tu
WVW

Masa no WVW ni kan
Berdesup punya laju
Tak sampai 2 minggu dah abes smua
Nasib baik kami dpt no yang kami nak
WVW 1700 no K
 
Shaya punya pun WVW gak
Tapi xleh nak reveal skang ni
Kena simpan dl
 
Ingatkan Shaya ngan K jer yang duk nak no tu
Rupanya Abg Shaya kat kampung
Pun sama
Dia pun bl moto dgn no WVW

Ada ke kengkawan yg membeli no WVW jugak?


10 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..jd minah rempit pasni waa..

Cho Zila said...

ooo tak perasan dah wvw.. akak tunggu wwwler kot... tang parking depan kedaitu tak leh tahan.. guard banktu perli akak tak nak parking dalam bankker ... isyh tak patut...

far_east said...

wah hati2 yer merempit tue =)

Azueriena Norash said...

owhh skg sudaa jadikk cikaro yerkk..kaler merah lagi....hmmm...senang nak pusing2 bangi tu kan...skg nie nak pegi bank pun susah sana...parking xder...

eB ezrin said...

wah kiter geng la, minah rempit ;p

nurbeena said...

alo...dah abis ka no tu...cantek...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer wawa merempit ngan cik abg ye... sementara masih berdua ni merempitlah sepuas2nya... akak rindu saat2 itu... tp skrg ni dah takleh nak merempit dah... mana nak selit 3 budak yg sentiasa nak mengekor tu.. hehehe...

aReLaN said...

tak dapek la wvw klu kt nogoghi nih.hahaha..nek moto gak sng.nk uturn pn slumber je.tp kna la slalu hati2 sbb kte kcik,driver keta, lori treler pe sme bkn nmpk sgt pn.hmmm

LYAfrina said...

sy membonceng dgn abg rempit.. hehe

SayangSal said...

wa...sal pun ada keinginan nak bermotor cam gini tau,,,,senang kalau g kerja tak payah2 rebut parking....kalau tak berbayar la gamaknya tiap-tiap hari.....tp bila pikir kalau hujan.....susah gak....tp bila naik nie bleh celus celus selalu....he he he