Thursday, 26 January 2012

Cinema Online

Smalam gigih pegi opis cinema online
Ambik tiket ni

Ni my 1st time dtg opis cinema online ni
Memula tu tgk dl map yg dorang attached kan ni
Belek punya belek
Alahai senang jer
Sbb dl leh kata tiap hari lalu sini

Landmark dia kan
LRT Kelana Jaya tu
Buat yang dr damansara
Akan jumpa LRT Kelana Jaya dl
Pas je nmpak lrt tu
Dah kena slow n kasi signal nak masuk kiri
Sbb simpang dia tu
Selepas selekoh skit
Takut terlepas

If dah terlepas simpang masuk kiri tu
Sila la buat U-Turn kat traffic light seterusnya

Buat yg dr sunway
Korang akan nmpak Giant Kelana Jaya blah kanan
Korang terus jer
Than kena buat U-Turn
Kat depan Tmn Megah

Ni la dia opis cinema online tu
Sebelah opis Dagang Teknik

Tangga nak naik opis Cinema Online

Alamat Penuh

4 comments:

Nana said...

owh dah g kolek ek
kita nak kolek time tgk haywire nanti
suh dia bawa skali g wayang tu

lieyalatif said...

wah wah....syok2.....tgk tiket pun dah teruja ni kak wa.....nanti update yeak byk2...

~diAhOntHeblOg~ said...

xlarat la nk p sane amik waaaa...jauhhhh...nk nangesssss...hehehe

Tutie Dahlia Tajuddin @ Tutcute said...

assalamualaikum wbt wawa :)
apa khabar? lama x dgr berita. saya nk mintak maaf byk2 andai tersalah kata atau tersinggung perasaan wawa. saya ambil kesempatan ini utk mintak maaf sgt2. mana la tau lpas ni kita dah x bersua lagi ke kan...
anyway, tahniah kerana sudah mendirikan rumah tangga (sori lmbt wish sbb baru je tau. hehe). semoga berbahagia sehingga ke syurga. amin :)
take care, wawa. all the best. assalamualaikum :)