Tuesday, 3 January 2012

New Year ~ 1st Anniversary

Salam 2012 buat shemua
Alhamdulillah
Kita masih diberi peluang oleh Yang Maha Esa
Utk terus menikmati semua nikmat yg dikurniakannya

Pada 31st Disember 2010 tadi
Genaplah setahun kami melayari bahtera kehidupan sbg suami isteri
Masih lagi dlm situasi utk mengadaptasi
Perubahan-perubahan persekitaran yang ada
Tapi so far
Alhamdulillah
Semuanya baik-baik belaka

Ni sebahagian gambar mengimbas kembali
Pada hari kami dinikahkan

Kami

Keluarga Shaya

Keluarga K

12 comments:

Nana said...

happy anniversary korang..

lieyalatif said...

hepi anivesari kak wa n hubby..semoga terus2 bahagia melayari alam rumahtangga...insyaallah....

~MAWAR~ said...

happy anniversary.. =)

~diAhOntHeblOg~ said...

happy anniversary!!!! may god bless both of you..

misz_eyza said...

happy 1st anniversary.

Daddy Ziyyad said...

selamat ulangtahun perkahwinan...

moga bahagia hingga ke syurga hendaknya...

eB ezrin said...

happy anniversary dari kami :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

IntaNBerliaN said...

happy anniversary... :-)

zahira said...

happy anniversary...kejap jer dah sethn...semoga berkekalan ke akhir hayat Wa.

Azueriena Norash said...

alahaiii....kejap jerk maser berlalu dah setahun kann...rasernya..tahun tu..dec 2011...kan..kannn

Azueriena Norash said...

rasernya 31 dec 2011 cukup ler setahun yer dak....kejap jerk masa berlalu kannn