Thursday, 19 January 2012

Nama

Korang bangga tak ngan nama korang
Shaya bangga
Dan Shaya tak suka
If orang tulis nama penuh shaya
Tanpa nama ABAH Shaya mcm ni

Rasanya last year
Last year Shaya dah ckp
Kat minah tukang cop kad ni
Shaya nak ngan nama Abah Shaya Skali

Tapi
Dah mmg jenis tak fhm arahan kot
Dia buat lg this year
Terkilan...

5 comments:

lieyalatif said...

lieya pun ade kepantangan mcm kak wa.....bengang kalo name abah ditinggalkan...

mcm kak wa, ni level bos2...kak wa marah je staff tu...so dieorg alert sikit n tak buat sambil lewa lagi....

atty's said...

nama kty kalau tanpa nama abah kty mcm tak besh je

hayati jer
kalau ada nama abah
Hayati Yussup , baru cam kena jer

aReLaN said...

tak pernah lak kalau surat jmputan ke apa takde nama ayah tapi salah tulis memang banyak.tu memang sje la cari pasal.aiyaa

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2...kesiotan kebetolan..kemenyakitkan kehatian..

eB ezrin said...

sj2 wat luper eh?