Tuesday, 21 January 2014

Langkawi Part 2

Kami chk in kat Bella Vista Resort & Spa
Hotel ni kat Pekan Kuah
Shaya amik 2 Bedroom Suite
Rege dia RM400++
Shaya booked kat Agoda

Masa kami pegi tu bilik semua penuh
Bilik yg Shaya amik ni
Dia sebenarnya 2 bilik yang bersambungan
1 bilik ada 1 katil double
1 lagi 2 katil single

Hari kedua tu
Dalam kul 8 lebih
Kami turun g bekpes
Skali tgk makanan
Dah banyak habis
Dorang tgh kelam kabut refill
Rupanya ada rombongan shopping cik kiah
Duk ngidap kat hotel tu gak
2 bas kau
Dorang turun lebih awal dr kami
Padan la makanan dorang kasi licin

Pas habis isi peyut
Jalan-jalan kejap
Pegi dekat swimming pool dia
Khaleef mula-mula takut nak masuk
Shaya just celupkan kaki dia jer


Tapi dia duk tgk willdan berenang
Kendian Shaya bwk dia masuk ke tengah sikit

Lama-lama dah syok
Menjerit-jerit suka n tak mau naik



1 comment:

Cho Zila said...

alamak bestnyer langkawi... memang tempat yang seronok selalu kalau dapat gi...